This is a story about the gröna schampoot


Okej, ni som känner till det gröna schampoot vet att det inte har gjort någon nytta den tid det haft på jorden. Ni som inte känner till det bör göra det. Detta är alltså mitt största misstag på så många år att jag inte kan minnas. Själva schampoot i sig är inte det stora misstaget, jag fick det gratis när jag hade praoat på en frisörsalong och det luktar gudomligt och gör sitt jobb bra. Misstaget jag gjorde var att ta med detta schampoo till ett ställe named Mäshult.

Det var i juni 2008. Konfirmationsläger. Hela gänget åkte i en stor, trevlig buss till mäshult. När vi väl var framme blev vi tilldelade rum och vi gick för att packa upp. När det efter någon dag var dags att duscha så ställde jag mig glatt i duschen med det gröna schampoot och när jag gick ut ur duschen vinkade jag glatt till alla killa som sa "wooooww ooooohhh wohoooo" när jag gick förbi i handduk. Men när jag sedan fönat mitt hår insåg jag att det såg långt ifrån rent ut. Det såg hemskt ut. Jag tänkte att det var väl en engångsförteelse och jag tog kanske för lite schampoo. 
Jag kan säga att det var det inte. Alla duschar jag gjorde med det gröna schampoot slutade i att mitt hår såg smutsigt ut. Dessutom lyckades jag alltid glömma kvar schampoot i duschen (säkert ett tecken). Det gröna schampoot jag tog med mig till Mäshult resulterade i att jag såg ut såhär:
 

När sommaren 2008 tog slut fick jag på en lista på bdb frågan: Största misstaget?
Mitt svar var givet: Att ta med mig det gröna schampoot till Mäshult. fuck of and die liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0