Hemma!

Är hemma från italien! Grymt(Y)
Kommer förresten inte blogg så mkt här i sommar, kommer blogga på en annan blogg istället. Puss<333

Italien


Nu drar jag till Italien i en vecka. Ska bli grymt skönt. 
Puss på er alla där hemma och fixa lite gött väder tills jag kommer hem igen. Puss<333

<3


And my heart was beating fast

Tänkte att jag skulle berätta lite mer om min och Emelies resa till Paris. 
Måste börja med att säga att alla fördommar som finns gentemot fransmän stämmer inte om du är i Paris. Här var varje fransman vi mötte trevlig, tillmötesgående och hade ingen ovilja mot att prata engelska, trots att dem inte var så bra på det. 

Paris är verkligen staden med två sidor. Vackra byggnader, guld, fontäner, statyer, lyxiga märkesboutiqer och fina parker såg man vart man än vände sig, å andra sidan såg man också tiggare, smuts, hundbajs och uteliggare. Jag älskar ju verkligen storstäder med hög puls, mycket människor och en såndär atmosfär och känsla om att allt är möjligt. 

Vi gjorde otroligt mycket under dessa fem dagar. Vi var på Versaille, shoppade i Paris, åt baugetter, var på Aperittif, stod högst upp i Eiffeltornet, var på guidetur runt hela stan och var på Disneyland. Jag älskar att hinna med mycket när jag är utomlands och vi var verkligen megatrötta varje kväll. 

Nu är det dags att förbereda sig inför nästa resa, åker till Italien i övermorgon. Fyfan vad härligt, den veckan blir det bara sol och bad :D <33

I <3 Paris

          

Paris

Nu är det Paris som gäller!
Puss!

Gör mig i ordning med anna o emelie


Min balklänning!

Skolavslutning


Nu slutar jag nian PUSS

So many songs we forgot to play

 
Det går för fort. Imorgon är det skolavslutning och efter det bär det av till paris. Det är lite sjukt alltså. För dagen blir det den olikfärgade klänningen ovan, och på kvällen den rosa. Har idag varit i stan och köpt lite smink o hudkräm, fikat med Louise och solat. Efter det har jag åkt till Louise och fått mina naglar fixade. Nu packar jag lite inför paris, och städar samtidigt. Har så blandade känslor inför morgondagen, kommer lägga mig tidigt. Puss på er alla. 

Long way

Idag har jag varit i skolan, varit hemma, fixat mat, kollat på tre avsnitt OC och nu satte jag mig framför datorn och POFF! Mina ögonlock bara slås igen och jag måste gå och lägga mig. Shit, vilken chock detdär blev.

Helt skrubbad

Fan, jag har scrubbat mig sönder och samman nu. Fyfan vad underbart det var på spa:t. 
Idag har jag verkligen ingenting och göra. 
Fyfan vad tråkigt...

I <3 my blog

Hej. Min blogg besöks av 6,2 besökare om dagen. 
Typ sex st och en utan huvud då eller något sånt?

For there is nothing that we can do

Snart åker jag, mamma och Linda iväg till SäröHus spa där det verkar supermysigt. En 37grader varm pool, jaccuzzicar med olika aromsalter, ångbad, ångbastu, solarie och fri tillgång till krämer, scrubber och ansiktsprodukter från Dermanord. Fan vad mysigt det ska bli.

Rain rain go away, come again another day


Eyebrows

Hahaha!
16 år tog det, sen blev mina ögonbryn skitsnygga!!
http://www.improveme.se/natacha/30124

.


Godmorgon!
Vaknade precis av att Henke kom och skulle låna fritidskortet. Jag var mitt inne i en skitkonstig dröm att jag och några till, ingen aning om vilka, vet bara att Philip var där, var på nått ställe där det var en stor brasa och värsta ladan som typ var öppen i ena väggen. Åsså var det några som var helt höga och jag bara; "Vad har ni gjort"? och dem sa att dem hade sniffat bensin och då började jag gapskratta och sa att man fan inte blir hög på att sniffa bensin och att jag hade sniffat bensin i flera timmar utan att det hände nått, så gav nån mig en dunk med bensin åsså jag tog typ bah en liten sniff och sen vacklade jag till helt och blev helt yr och så tog Philip tag i mig och jag lyckades hälla bensin över hela min rygg och sen typ föll jag ihop så philip fick lyfta upp mig, så bar han mig ut till gräsmattan och la mig där och så sa jag hela tiden att han inte skulle gå för nära elden med mig för då skulle jag börja brinna. Sedan när han satt där hos mig så vaknade jag. Så sjukt wierd. Vad utlöser vissa drömmar asså? haha, har ni drömt någon konstig dröm nån gång?

Feels like home to me


Hejsan, kom precis hem. Har haft en trevlig kväll med vänner. Var först en stund med Emelie och Anna, sedan åkte vi till Sebbe och träffade allt folk som var där. Sedan var vi på fjord å vettefaan vad vi gjorde där, sedan statoil för att hyra film men dem typ stängde innan vi bestämt oss så vi fick gå ut, och sedan stod vi och frös där ett tag (fråga mig inte varför) så slutade det med att Anna åkte hem till sig för hon var trött, och jag, Emelie och Jim åkte hem till Emelie och kollade på film, och nu kom jag hem nyss. Puss på er!

Shit!

Det är inte ofta jag går in på Kenzas blogg, men jag gjorde det idag och vadfan möts jag av? 
ATT JAG ÄR SOM KENZA!!!!
http://kenzas.se/2009/june/1a-ring.html



Life


Hallo!
Har precis satt i mig lite pannkakor med sirap. Det är helt sjukt hur mycket jag kan äta utan att gå upp i vikt. Jag behöver aldrig någonsin tänka på vad jag äter och det är jag så jävla glad för. Jag har så otroligt bra ämnesomsättning så jag behöver inte träna eller tänka på att äta nyttigt alls. Iofs är det kanske bra för kroppen att träna och äta bra, men jag kör på mottot att man bara lever en gång så lika bra att njuta medan man kan. Jag hoppas att de flesta tänker så, fast samtidigt ska man ju vara snäll mot sin kropp. Tjejer som vill gå ner i vikt som istället för att träna och äta mer regelbundet, väljer att äta pyttelite mat, hoppa över måltider och istället för att må bra får pga den lilla maten massor av sötsug som inte går att stå emot, är det ju bara synd om, för då äter dem en massa godis istället och det är ju ännu värre. Eller tjejer som tränar som änna jävla narkomaner och provar alla bantningsmedel i världen trots att dem bara är skin och ben. Varför gör man sånt? det är väl knappast för deras egen skull för dessa tjejer kommer ändå alltid att vara missnöjda med sig själva. Det är väl bättre att om man vet att man har lätt att lägga på sig så ska man göra allt för att stoppa småätandet, för det är det som är fällan, det är fan inte köttbiten till middagen eller pastan till lunch som gör att du går upp i vikt, det är de där mackorna, den där godispåsen eller det där glaset med cola som du bara inte kan motstå mellan måltiderna. Självklart ska man ta tag i övervikt om man tror att man kommer må bättre av det, men man måste göra det på rätt sätt. Och det handlar om att göra det av rätt anledning, för att man själv vill bli hälsosammare och snällare mot kroppen, inte för att killarna ska tycka man är sexig, det kan du fan vara ändå. Jag älskar min kropp, inte för att den är helt jävla perfekt, för det är den inte, utan för att den är min och det bästa jag kan göra är att tycka om den, att ogilla sin kropp hindrar en bara från saker. Kom helt in på något slags sidospår med det här inlägget. Men det var ändå något som borde sägas. Man behöver inte vara perfekt, man ska njuta av livet och må bra. Size zero gör dig inte lyckligare. 

Tired of using technoligy

Hej!
Har sovit ett tag nu så jag är helt matt och skelögd, tänkte sätta mig framför TV:n och slinga håret så jag piggnar till lite. Detta funkar ju inte.

We're all scared of the future

Planer

Inför helgen: Fredagkväll, inget riktigt planerat än, drar väll ihop något, lördag till söndag ska jag, mamma och syster på spa. Ska bli så himla mysigt. Nu jävlar ska jag bli len, mjuk och godisdoftande.

Inför nästa vecka: Lite kabaré och städdag, sedan på onsdag, gå ut nian och gå på bal. På torsdag åker jag och EmAm till Paris. Shiit, det är snart ju!

Inför sommaren: Så mycket planerat alltså. Först paris med ambratt, efter det åker jag till Italien en vecka, väl hemma så blir det till att slappa och jobba. Kanske ska jag till Båstad också, tennisspelare till pojkvän som man har. Sedan ska jag ägna en massa tid till vänner och kärlek och skratt. 

Inför hösten: Ny skola, nya vänner, läskigt. Samhäll-journalistik eller Samhäll-Europa och världen på Ingrid Segerstedts gymnasion. Vi får se vad det blir, behöver inte bestämma mig förrän i slutet på ettan. Sedan blir det till att plugga på de resterande tre åren. Kommer jag säkert att klara galant.

Inför resten av livet: Efter studenten vill jag till London eller New York, sedan ska jag se till att göra allt jag drömmer om, utbildning, spontana resor, karriär, jag vill bli copywriter, utrikeskorrespondent eller arbeta inom internationella relationer av något slag, gärna inom FN eller liknande, skaffa mig livserfarenhet och inte ångra de saker som jag aldrig gjorde. Och en annan viktig sak för mig, jag ska aldrig sluta gå mot strömmen, det är den egenskapen som gör mig till en som kan bli något. 

Cleanin' up the world for you and me


Hejsan! Har precis städat och rensat garderoben med 11 cm klackar, riktigt skoj kan jag säga er xD
Skönt att äntligen ha fixat garderoben för det var så fruktansvärt mycket kläder att den bara brakade hela tiden, men nu har jag slängt en hel del så nu är den som ny. 

Nu ska jag ner och baka lite scones, kan behöva ett mellanmål. Innan har jag alltid tyckt det är så wierd med människor som inte äter när de kommer hem från skolan, har alltid tyckt att dem borde svälta ihjäl tills middagen, men nu har jag kommit på att de flesta familjer äter middag vid 5-6 tiden, och då hinner man ju inte bli så hungrig. Hos oss äter vi ju middag vid åtta-halv nio så då är det ju mer än åtta timmar sedan lunch. Hahaha, fan vad smart jag är. xD

Scones

 

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!


These boots are made for walking

Tänkte att ni kunde få se mina nya skor. Megasnygga. 11 cm och köpta svinbilligt på skopunkten.
Blir perfekta för att bryta av min sockersöta klänning på balen. 
Idag har jag varit i skolan, kom hem för ett tag sedan, bara tre lektioner idag, slutade 12. Idag ska jag göra lite lagom tråkiga saker som måste göras, slinga håret, städa, gå in mina skor. Har inte så mycket kul att blogga om just nu. Har iallafall bestämt mig för den rosa klänningen så nu vet ni hur jag ska se ut på balen. Puss

I think it's time for you to find another dumb blonde

Idag åkte jag till kungsbacka efter skolan för att ha min sista sånglektion. Efter det hann jag springa in på h&m och köpa blondering och vit kajal. Imorgon blir det skola, sedan leta efter skor med emam, sen middag med tjejerna i klassen och efter det ska vi till Göteborgsoperan och se på Romeo och Julia. Ska bli supermys imon!


When you leave I'm beggin you not to go

Älskling: Du... Jag vill så jävla mycket flytta ihop med dig.


Whatever happened to the funky race?


Mys på stranden med hundarna idag<3
Innan det, mys på Utholmen med Philip<3

I'm telling you to your face, I'm standin here behind your back

Alltså egentligen borde jag inte bry mig...
Egentligen borde jag inte bry mig alls...
Alla har ett val, och ni får självklart välja...
Om jag finns eller inte...
Egentligen kanske jag inte ska klaga...
Men jag orkar inte med det en gång till...
Jag fattar inte hur jag alltid lyckas hamna här, hur jag än försöker att inte göra det...
Vad fan gör jag för fel? Svara, varför får jag aldrig frågan, varför slås aldrig mitt nr? 
Jag förstår faktiskt inte...

You change your mind like a girl changes clothes


Vilken?
Lutar åt den rosa just nu, men har ingen aning..

Like a virgin, touched for the very first time


Balklänning nr 2 kom från Asos idag<3. 
Underbar

We'd blister in the sun, we couldn't wait for night to come

almost there

‘Cuz everyone knows that’s how you get famous

        

RSS 2.0