Mama I love you, Mama I care, Mama I love you, Mama my friend.

Har precis bakat en kladdkaka, kikat på stylista och nu ska jag och min syster börja fixa med maten, kladdkakan är en del av efterrätten. Min mamma älskar att äta mat som hon själv inte har lagat så idag ska hon få en riktigt god måltid. Det är riktigt bra att mors dag finns faktiskt, för annars skulle min mamma aldrig någonsin ha dagar då hon inte behövde göra någonting. Min mamma är bäst för att hon alltid lyssnar, alltid ställer upp och aldrig dömmer oss för någonting. Hon är varken för sträng eller för lössläppt mot oss när det handlar om tider och liknande och hon älskar oss och sätter alltid sina barn i första rummet. Jag älskar dig, mamma! 

Vad gör ni för er mamma idag?

Your smile is like a breath of spring



Sitter hemma hos Philip nu och vi bara myser. Har precis kollat på "Illusionisten", ok film :D
Idag har vi först och främst kommit hem från campingen med klassen, supermyys. Sedan har jag solat och badat i babys pool, vi gick en superlång promenad också och myste. Nu ska vi sätta för presenningen på poolen och sedan krypa ner under täcket, godnat <33

Du säger har du tändstickor? Ja tillräckligt om du vill bränna ner Sthlm.

Nu åker jag snart och campar med klassen. Blir grillning, mys och massa skoj hoppas jag. Hemma imorgon igen 
puss mina pussgurkor:D

I know you think it’s more than just bad luck


Jag finns inte, jag lyckas alltid bli nr 2. Varför kan jag aldrig vara tillräckligt bra?

I paketet


För underbar klänning fanns i mitt paket. Precis sådär romantiskt enkel som jag vill ha den. Love it!
Får se när min andra klänning kommer hur det blir, men nu lutar det starkt åt denna.

Den har kommit!

Fick just en avi från chicy att min klänning finns att hämta ut efter klockan 17.00 idag. Shit, hur ska jag kunna bärga mig. Då har jag verkligen en anledning att plugga om jag får denna som en belöning sedan. Asos-klänningen kommer nog imorgon eller på måndag och sedan är det bara att välja. Shiit alltså. 

As we go on, we remember all the times we had together



Imorgon åker vi på "klassresa".
Det sista vi gör med klassen, sista gången vi umgås allihopa utan lärare, läxor och klassrum. Stundvis har vi älskat varandra, hatat varandra, stört oss på varandra, och stört oss på andra. Vi har alltid varit kapareskolans mobbade klass borta i ingenstans på lilla J, men utan att bry oss speciellt mycket. Det är vi som haft sammanhållning från dag ett. Vi har gjort så mycket rätt och så mycket fel. Vi har varit lärarnas hatklass för att vi var helt galna i sexan, vi har gått från 24 pers till 19 under de senaste fyra åren, vi har gosat med grodor på städdagar, kastat ekollon på lärare, målat kukar över hela skolan, dansat tryckare i solnedgången, skrattat åt osiks, grupperat oss, hoppat mellan grupper, bråkat, blivit sams, snackat skit, sagt förlåt. Och trots att vi inte alltid älskat alla hela tiden, så kommer jag aldrig glömma dessa männsikor, för dem har gjort mina fyra år på högstadiet fulla av skratt och kärlek. 9E, vi är bäst! 
och vi ska ha så jävla kul i helgen!

http://www.youtube.com/watch?v=MrZwytGI9-E&feature=related

Je t'aimerai plus fort


I’ll take my clothes off and it will be shameless


Här har ni mig, lagom osminkad och oglammig, men inte mindre het för det, eller hur? ;)
Somnade i solariet idag, så sjukt skönt att ligga där. Tog inte jättemycket bara, men jag ökar på soltiden lite nästa gång så löser det sig. 
Fatta när jag låg där och sov och helt plötsligt släcks lamporna och tiden är ute och jag blev så jävla rädd. 
Haha. Nu ska jag iaf duscha och krypa ner i sängen sedan. 
PUSS

Hej hagel!

Hihihi.
Hej!
Jag och Anna fick MVG på våra grejer på spanskan idag, gissa om vi e bäst eller?
Efter skolan åkte jag till kba och var hos tandläkaren och mötte sedan upp philip för lite bus.
Nu ska jag smörja in mig och sedan åka iväg och sola. Puss på er bajskorvar!

Liite.. Pinsamt!

Oj, råkade göra bort mig lite nu alldeles nyss. Jag hade precis duschat och satt på mig trosor också kom jag på att min hudkräm var på undervåningen i min gympaväska. Så jag tänkte inte mer på det utan satte bara på mig en tjocktröja, brydde mig inte ens om att dra upp dragkedjan utan höll ihop den lite med händerna (fantisera nu killar xD). Så kom jag ner och gissa vad jag möts av? Min systers pojkvän sitter där i köket när jag går förbi. Hahahaha. På väg tillbaka lyckas jag dock skyla mig lite smått med gympaväskan. xD

Denna låt tillägnas dig så lyssna noga <333


<3

Dagens bästa: Hörde några snacka om Jigsaw bakom mig på bussen idag.
Dagens sämsta: Min pojkvän såg inte ens att jag stod två meter bort, var tvungen att ringa honom och berätta det. 

Så.trött.



Hejsan allihopa, jag hatar verkligen att diska....
Oj, det bara blev så xD
Idag har jag vart i skolan och sedan varit på sånglektion. Jag dog. Kan man säga. Jag var så trött att när jag var på väg hem från bussen (som jag redan somnat på fyra gånger men vaknat av nått jävla gupp) så var jag nära att bara lägga mig rakt ner på asfalten och somna, men jag insåg att folk hade trott jag var värsta fyllot så jag tänkte att jag kanske skulle lägga mig på en bänk på iserås, men det var en massa barn där, så jag gick hem istället, fast jag vinglade så jävla mycket att folk säkert ändå trodde jag var ett fyllo och då kunde jag ju lika gärna lagt mig ner. 
Sov iallafall i 15 minuter nu så nu är det dags att börja plugga religon (som jag inte orkade igår) och svenska. 
Orka leva, nej skoja bara, snart sommarlov!


Mår konstigt.

Usch, jag som precis varit sjuk. Jag mår jätteilla. Kan bero på att jag åt pasta med skaldjur till middag och på något konstigt vis har jag plötsligt börjat tycka jätteilla om skaldjur som inte är "färska" och lax och annan fisk. Vet inte varför men mår bara illa av det. Suck. Jag får hoppas på att jag är bättre tills imorgon. Nu ska jag krypa i säng och prata med min älsklingspojke tills jag somnar...
Puss

Shoes

Okej, detta är ingen modeblogg, men till balen (och till sommaren överhuvudtaget) är jag grymt sugen på dessa. 500.- på nelly.se

Tjaa


Idag var det skola igen ja... 
Känns som att det sista nu e typ helt sjukt viktigt för betygen, men jag orkar inte plugga...
Lite jobbigt.
Idag har jag först försovit mig, sedan vart i skolan, haft inställd spanska också åkte jag hem till philip och vi satt ute på altanen och pratade och myste. Nu ska jag nog plugga lite religon. Puss på er alla !

Du är allt


Klänningar!



Har beställt dessa två potentiella balklänningar. Ljust, romantiskt och i chiffong båda två. Vi får se vilken jag väljer helt enkelt. Den första är från Asos och den andra från Chicy. 

Flagnar

'

Usch, här tror man att man ska komma hem med en schysst bränna också lyckas jag bränna mig typ ÖVERALLT så jag flagnar typ ÖVERALLT. Ser ju ut som Jorge vid det här laget, fläckar överallt. Uschusch usch får hoppas att det lägger sig lite snart och at solariet fixar den biten.

Bilder från Spanien

           

Hemma!

Är hemma i sverige igen, grym vecka. Sammanfattar med bilder imorgon. PUSS<33

España


Gör som Serena och DRAR TILL SPANIEN!!! 
Kommer att sakna er alla!<33

Födelsedagspresenter!

     

Volangklänning, Vita jeans, Jeansjacka, Diadem, Sjal, Vit o blå bastoppar, Underkläder.
Fick även: Klocka, Blå tygskor, mer underkläder, pengar och nytt photoshop:D

Fortfarande inte vågat...

Hmm, sörjan är fortfarande kvar i sitt glas....
Kanske ska jag borsta tänderna med skitmycket tandkräm så jag typ inte känner någonting, och sedan dra i mig eländet och skölja munnen med massor av juice... Hmm.

Whuut??

Om någon säger till mig att "Det här kommer göra dig så jävla frisk" så är jag inte den som bangar, jag menar, jag har inga problem med att gurgla saltvatten i halsen i tio minuter, eller dricka brustabletter som smakar skit o kiss. Men detta är jag väldigt skeptisk till om jag ska dricka. Vitlök, Honung och citron. Kan det bli äckligare?... Typ...

...

Dagen innan min födelsedag och två dagar innan spanien-resan blir jag sjuk...
Typiskt mig. Är så förkyld att jag dör typ, funderade på om jag skulle göra nån vitlöks-kur, men det blev lite hederlig glass istället. Puuusss<3

Kommentera!

Har ju förfan vart inne åtta pers här idag.. suck.

Jag sover inte...


I love her, but I cant make her happy.

Usch, man ska inte lägga sig ner när man pluggar, det slutade med att jag somnade och nu typ dööör jag av trötthet.....
Ska bara fixa några bilder, sedan ska jag se till att bli förhörd på biologin och efter det ta en dusch och sätta på gossip girl. Så sjukt spännande. Puss på er!!

Blondera eller inte...


Funderar på om jag ska slinga mitt hår nu innan jag åker till spanien, eller om jag ska göra det när jag kommit hem igen, vill ju vara snygg och nyblekt till skolavslutningen och balen, men det är ju inte så kul att vara helt mörk i håret när man är utomlands heller... 

Barcelona i höstas!

     

Lite bilder från senaste Barcelona-resan. Ska bli grymt att komma dit igen <33

Jag har varit duktig!

Självklart pluggade jag inte förut, satte igång för en timme sedan istället, men jag har varit jättejätteduktig. Jag har skrivit hela min slöjdutvärdering, ska bara få bilderna från emelie så är den klar, sedan har jag pluggat biologi också så nu har jag läget under kontroll, det är mycket nu, men på fredag åker jag till Spanien och kan njuta av att alla nationella är avklarade och även nästan alla vanliga prov också. Inlämningar och redovisningar finns iofs också, men det är inte lika jobbigt. 

Hahahaha

Tre saker som hänt idag:
  • Något skumt nr har ringt mig, älskar sånt, känner mig så fruktansvärt viktig att okända personer ringer mig. Förstår mig inte på folk som tkr sånt är obehagligt.
  • Jag skulle bara tänka 'jag orkar inte läsa dethär'. men istället typ råka jag säga det högt.
  • Jag var helt sen imorse för att jag inte hittade mina skor.
Hahahahaha.
Seriös.

Plugg.


Tjaa människor
Tänkte att det kanske kunde vara läge att ta tag i min plugghög. Biologi och Fysik blir det idag. Kanske ska passa på att göra min slöjdutvärdering så jag har det gjort....

Hallå!


Hejhej! 
Kom på mig själv med att göra värsta inlägget på bilddagboken om vad jag gjort i helgen, och då kändes det som om det var dags att skaffa en blogg. Här kommer jag skriva en massa ointressanta saker, men läs gärna för jag kan faktiskt vara skitgrym ibland:P

Jag är en liten 16 årig tjej som bor mitt ute i ingenstans en bit från göteborg. Heeelt vanlig. Gillar att vara med kompisar, träffa pojkvännen och möla i mig glass. 
Puss på er!

/Amanda Karlsson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0