Away away



Haha, vad rolig bilden blev.  Helt vit typ xD
Nu ska jag iväg till, ja gissa vem, Philip såklart och mysa galet (shiit är det inte typ Dessie som använder det uttrycket)?
Känns som om Philip och jag bor ihop nuförtiden eftersom vi umgås så mycket, men det är bara mysigt. Han är ju den underbaraste människan på jorden och behandlar mig alltid så bra. Och för det mesta är vi ju tillsammans fast med andra liksom, så då tröttnar man inte så fort på varandra. Haha, nu smsar han och säger att jag ska skynda mig, puss på er hörs senare!

Accept it, and let it scream back at you


Make a better place for you and for me


Idag har det målats!
Jag har rensat massor bland mina gamla grejer och efter det har jag och Philip målat som små blådårar och nu är det nästan helt vitt. Ett litet lager till ska jag dra på nu. 
Imorgon åker mina föräldrar till Helsingborg, bara borta över helgen men det ska bli så himla skönt att kunna göra klart mitt rum utan att ngn kommer och lägger sig i. Jag klarar dethär själv liksom.

Where the hell am I?

God morgon!
Vaknade på en madrass på golvet. Mkt najs. Har sålt min säng och då får man ju skylla sig själv helt enkelt. Haha. Kan tänka mig att jag låter som ett fyllo. Nej såhär ligger det till; Jag ska köpa en ny säng eftersom min förra bara var en 90-säng och det är ett rent helvete att sova två st där i kan jag säga. Nu får jag nog bara plats med en 120 säng men det räcker. 

Jo, just det, jag kom hem från båtsemestern igår. Verkligen ingen lång semester, men det var helt hopplöst för det blåste så jäkla mkt ute på havet så det var inte sant. I tisdags så var iaf jag och Philip och Sten iväg och firade Daniel, Viktor och Lisa med en tårta som Sten hade bakat. Dem blev nog glada haha. Och efter det stack jag och Philip ner till Öckerö där vi blev upphämtade med båten. Jaja. Det var mysigt iaf. 

Idag tänkte jag röja upp lite i mitt rum, slänga massa saker och sedan ska jag sätta igång att måla. Kmr nog ta ett tag för hela rummet plus taket ska målas, men det kommer bli som nytt sedan. Mina bilder som jag skickat på förstoring kom förresten häromdagen. Jättejättefina blev dem. Längtar tills jag ska sätta upp dem. 

Puss

<3


Hejhej!
Nu ska jag iväg och köpa godis och sedan göra en hemlig grej xD
Ikväll ska jag och philip iväg på båtsemester så väskan är packad och jag bloggar inte på några dagar.
Igårkväll var lyckad. Åt på Ester med familjen och åkte sedan till Sten och var där innan jag och Philip åkte hem och sov<3
Puss

Oooohh Coming up


Såhär ser jag ut i detta nu.
Ska ut och äta med familjen på Ester. Sedan får vi se vart det bär av.
Ha en bra kväll nu allihopa. Puss<3

Watch my back so I make sure, you're right behind me as before

God morgon!
Sry att ni bara får massa webcam bilder men min digitalkamera är trasig, så. 
Nu ska jag iaf in till Göteborg. See you soon!

follow me

Följ min blogg med bloglovin

Lets have some fun, this beat is sick

Hallå hallå!
Vad gör ni?
Jag har vart tvungen å vara hemma ikväll då vi har haft lite släktingar här, men det är bara mysigt att träffa kusinerna ibland, blir ju inte så ofta, men philip kommer nog hit snart iaf, han var ute och spelade fotboll med Daniel å Sten och några till. Sötpojkar är dem! Igår bestämde jag och philip oss för att bara ta det lugnt på kvällen, så det slutade med att han låg och sov i mitt knä framför en film, också pratade han en massa i nattmössan om hur mkt han älskade mig. Så sjukt söt är han. Hahahaa. Puss<3

I'm walkin on sunshine, baby!


That just who you are, Baby


God morgon!
Vaknade elva av att det kom ett jävla sms, också självklart var det min mobilräkning på 700. Suck, hur ska jag förklara det för mamma? 

Är fortfarande megatrött och har lite ont i huvudet, men det var en trevlig kväll igår. Shit, jag har inte ens koll på veckodagarna längre nu när det är sommarlov. Det är lite skönt men ibland tror man ju att man har blivit helt retard i huvudet. Jag lovar, jag kan inte ens ett plus ett längre. Fatta vad pinsamt det blir sedan när skolan börjar. Haha. 
Jaja, nu ska jag bara fixa mig och sedan dra ut en sväng med Philip. Sedan blir det tennis. Puss på er.

You got my display of affection


Godnatt<33

Ditt skratt är som solen, och gråten som ett regn Välkommen, välkommen hem


Här har ni ett litet smakprov på hur mitt rum kommer att bli.
Färgskalan kommer bli vitt, svart och silver, och den enda färg som kommer finnas i rummet är stora, färglada fotografier. Så nu ska jag ta några dagar i nästa vecka och måla om rummet, det ska gå helt i vitt. 
Kuddarna beställde jag igår, dem kommer i nästa vecka. Jag skickade även in fotografierna på förstoring, dem blir 50x45 och kommer nästa vecka, eller veckan efter det. Sedan återstår det bara nya gardiner och något fint överkast. Blir även lite ommöblering. Kommer bli asnajs, superskönt att få rummet i helvitt eftersom jag dels spyr på fondväggar och att jag tröttnar så sjukt lätt på saker så om jag har vitt i rummet kan jag superlätt ändra om. 

Kan vi fixa't


Det ska målas, fixas och donas! Mitt rum ska bli hot hot hot:D

<3

Hej jag och min pojkvän är väldigt mogna! 

Jag: Du e pruttis
Philip: Du e bajsis
Jag: Kissis
Philip: Diarré
Jag: Förstoppning
Philip: Analklåda
Jag: Ehhh.. Könsvårtor!
Philip: Fan.. Den slår jag inte.
Jag: Hahahaha
Philip: Du är en av tjejerna i "two girls, one cup"
Jag: Du är "The cup"
Philip: FAAAAAAAAAAAN!

'Cause I just can't get enough

Hemma igen. Hittade en present till syster. Fast, egentligen var det mer en grej som jag själv gärna vill ha. Haha. Ni får se den när jag väl har gett henne den. Sedan köpte jag och Philip present till Daniel när vi ändå var där, eller ja, jag var mer smakråd xD xD Det var skoj. 


Update!


Fixad och snygg.
Nu blir det rusa till bussen.
Hörs sedan puss!

Don't cha wish your girlfriend was hot like me?

Mooorning sunshines.
Eller, naj, inte direkt morgon. Men det känns lite så eftersom det regnar och är helt möööörkt ute. Kom precis ut ur duschen, har rakat benen och scrubbat mig och smörjt in mig så jag känner mig megahet! xD
Ska snart iväg till kba och försöka hitta en present till min syster som fyller 20 på måndag. 
Puss på er

Jag älskar dig - dom tre orden!


Augusti 2008:
Ligger och myser i min säng, helt galet kära. Pussas. Retas. Så låtsas jag bli lite sur. Så säger han "Nej, bli inte sur, du vet att jag älskar dig". Jag tystnar. Lägger mig på hans bröst och kramar honom. Det är tyst en bra stund innan jag får ur mig "Jag älskar dig också". 


I'm never gonna find you fake it no no no

Jag bara fortsätter fråga mig själv..
Är det alla andra som förändrats,
eller är det jag själv?

Blair!


Jag har tappat bort mitt Blair-diadem. Saknar det så mycket. 
Hittar du det får du typ en hund! Jag lovar. (En liten hund då)

Och du kan inte fånga Mig och jag kan inte fånga Dig

Haha! 
Vi har fortfarande inte kommit iväg på vår båtsemester. Jag skulle följt med Philips familj på båtsemester redan i fredags, men vädret har ju dampat loss så vi får se om vi kanske kommer iväg i veckan. Haha, vi är skoj. <3

sommaren 2009 hittils!

        

Sluta nian, Bal, Paris, Italien, Vänner, Farmors stuga, Brun, Jobb, 1-årsdagen<3

Back where I belong!


Hallå!
Tyckte det var dags att börja blogga här igen. Tog ju en paus under sommarens mest intensiva veckor. Har varit jobb, resor och massa annat som tagit upp min tid. Men nu är jobbet avklarat och inför sommaren finns inga speciella planer. Bara mysa och busa. Vaknade med Philip imorse, vi sov skitlänge idag, lite morgonmys och sedan skulle han träffa daniel. Jag sitter lite osminkad och cool framför datorn och läser bloggar. Ikväll ska jag träffa Louise, det var megalängesedan. Ja, jag har världens tråkigaste blogg, men nu jävlar ska den bli rolig xD Puss<33

RSS 2.0